Luis Fonsi - Cook Music Fest 2022

09 juli 2022
09 juli 2022

Deze zanger uit Puerto Rico treedt op in het kader van het Cook Music Fest in Puerto de la Cruz, dat op haar beurt deel uitmaakt van de concerttournee Noche Perfecta Tour. In dit concert brengt hij nummers uit zijn laatste album, tevens zijn tiende studioalbum, Ley de gravedad  uit 2022 ten gehore.

Luis Fonsi wordt beschouwd als een van de beste vertegenwoordigers van de moderne Latin muziek en kan bogen op een lange professionele carrière. Hij is onderscheiden met diverse gouden, platina en diamanten platen, won vijf Latin Grammy Awards en meerdere Grammy nominaties. Een van zijn grootste muzikale hits is het nummer Despacito met Daddy Yankee.

Verder zijn er optredens van Ledes Díaz en Lion Hernández en de Canarische band Última llave.