Instorting. Het afval bewaren, de puinhoop bewonen

02 juli 2022
18 september 2022

In het TEA kunstcentrum van Tenerife vindt een tentoonstelling plaats, samengesteld door Yosi Negrín en Paula Ramos Mollá, met als oogmerk het presenteren van een filosofische en kunstzinnige benadering van het concept afval, dat wat 'overblijft', de materie die niet op zijn plaats is, die als afval wordt beschouwd.

Een expositie van een mengeling van metafysisch, menselijk en ecologisch afval. waarin diverse esthetische lagen boven op elkaar gestapeld worden, die niet vast staan op een bepaald moment, maar die in de loop van de tijd veranderen, zodat er een steeds andere ervaring mogelijk is. Enkele van de artiesten van de tentoonstelling zijn: Amy Balkin, Lucía Bayón, Marcin Dudek, Berenice Olmedo, Céline Struger, Jack Almgren en Young Boy Dancing Group.

Diensten

Datum: Van 2 juli t/m 18 september

Waar: TEA kunstcentrum van Tenerife (Santa Cruz de Tenerife)

Openingstijden:

dinsdag tot en met vrijdag: 12.00 - 20.00 uur

zaterdag, zondag en feestdagen: 10.00 - 20.00 uur

Gesloten: maandag, met uitzondering van feestdagen

Toegangsprijs: vrij toegankelijk

Voor meer informatie: https://teatenerife.es/exposicion/colapso/228