Het belichten van de vorm. José Herrera

10 juni 2022
11 september 2022

In het TEA kunstcentrum van Tenerife vindt een expositie van Gilberto González plaats die een rondreis omvat langs de veertig jaar lange artistieke staat van dienst (1982-2022) van José Herrera. Het is een zorgvuldig samengestelde collectie van werken, waaronder enkele uit nationale musea zoals het Patio Herreriano en het Reina Sofía.

Werken van verschillende herkomst en uit diverse periodes komen voor het eerst samen in deze tentoonstelling om het werk van Herrera te analyseren met betrekking tot categorieën als beeldhouwkunst, schilderkunst en tekenkunst. Het werk van deze artiest, die een van de meest coherente carrières van van het land heeft gemaakt, houdt altijd verband met het concept stilte, zowel met betrekking tot zijn levenshouding als in de manier waarop hij vormen tot uiting brengt.

Diensten

Datum: Van 10 juni t/m 11 september

Waar: TEA kunstcentrum van Tenerife (Santa Cruz de Tenerife)

Openingstijden:

dinsdag tot en met vrijdag: 12.00 - 20.00 uur

zaterdag, zondag en feestdagen: 10.00 - 20.00 uur

Gesloten: maandag, met uitzondering van feestdagen

Toegangsprijs: gratis toegang

Voor meer informatie: https://teatenerife.es/exposicion/velar-la-forma/227