Patroonsfeesten van de Heilige Petrus, Apostel van El Sauzal 2022

10 juni 2022
03 juli 2022

Bijna een maand lang is het feest in El Sauzal: het is weer tijd voor de populaire feesten ter ere van de Heilige Petrus Apostel. Er is gezorgd voor een omvangrijk programma vol evenementen waaronder folkloristische, culturele en sportieve onderdelen. 


In de jaren zestig van de vorige eeuw werden de feesten, die in juni en juli gevierd worden, belangrijker. Dat was te danken aan de nieuw toegevoegde feestelijkheden: popbands, theater en film. In deze overgangsperiode leefde de cultuur weer op, dankzij de steun van de gemeente zelf. Momenteel zijn de gala's, naast de concerten door nationale en internationale artiesten, de belangrijkste onderdelen van de patroonsfeesten die zich hiermee van hun ludiekste kant laten zien.