Uncertainty

20 mei 2022
11 september 2022

Een weergave van het rondreizende Uncertainty, het Spaanse paviljoen van de 17de Architectuur Biënnale van Venetië, is nu te zien in het Cultureel Centrum El Tanque.

Het is tot stand gekomen op initiatief van de Spaanse Overheid via het Directoraat-Generaal van de Stedelijke Agenda en Architectuur van het Ministerie van Vervoer, Mobiliteit en Stedelijke Agenda en door de afdeling Cultuur van de regering van de Canarische Eilanden, in samenwerking met de culturele organisatie Acción Cultural Española (AC/E) en met steun van de gemeente Tacaronte, AECID, de Arquía Stichting, de universiteit van La Laguna, de Orde van Architecten van Tenerife, La Gomera en El Hierro en Lavernia&Cienfuegos Design.

Diensten

Datum: Van 20 mei t/m 11 september

Waar: Cultureel Centrum El Tanque

Voor meer informatie: https://uncertainty.es/