Leira

08 mei 2022
08 mei 2022

In het kader van het Festival de las Artes del Movimiento (FAM) vindt de voorstelling Leira van de hand van Nova Galega de Danza plaats in het Operagebouw Auditorio de Tenerife . De artistieke leiding van deze voorstelling is in handen van Jaime Pablo Díaz, de choreografie, uitgevoerd door de dansers Iván Villar, Pablo Sánchez, Ricardo Fernández, Estefanía Gómez, Inés Vieites en Uxía Rivas, is van Iker Gómez en Jaime Pablo Díaz.


De voorstelling is gericht op het nauwer verbinden van het lichaam en het land, waarbij dans en muziek samengaan om de rauwe schoonheid van het werken op het land tot uiting te brengen. Een winnende voorstelling in de categorie Beste Mannelijke Dans Performer 2021 en finalist in de Beste Dansvoorstelling 2021 van de vierentwintigste Premios Max de las Artes Escénicas.