International Ballet Company (Moldova): Het Zwanenmeer

22 april 2022
22 april 2022

Het International Ballet Company van Moldova, opgericht door de veelgeprezen Moldavische solisten Cristina en Alexei Terentiev, presenteert het meesterwerk van Tsjaikovski en het klassieke ballet: Het Zwanenmeer. Een verhaal dat het hele scala van menselijke emoties doorloopt, vol rijke melodieën die zeer geschikt zijn om op te dansen en uiterst mooi en aangenaam zijn om naar te luisteren.

Het gezelschap bestaat uit solisten uit onder meer Moldavië en Italië. Het werk en de inspanningen die gedurende lange tijd aan dit project zijn gewijd, hebben geleid tot een gezelschap waar een verfijnde techniek en een uitstekende dramatische interpretatie leven geven aan de beroemdste choreografieën en partituren van het klassieke ballet.