Eerste Internationale Tunas Concours 'Werelderfgoedsteden 'La Laguna 2022

01 april 2022
02 april 2022

De stad San Cristóbal de La Laguna is gastheer van de eerste editie van de Internationale Wedstrijd van Tunas "Werelderfgoedsteden" La Laguna 2022, georganiseerd door het gemeentebestuur van La Laguna en de Tuna de Económicas de La Laguna in samenwerking met vooraanstaande sociale en culturele instellingen en entiteiten.

Aan dit evenement wordt jaarlijks deelgenomen door universiteitssteden die behoren tot de kleine groep van de vijftien door de Unesco erkende Spaanse erfgoedsteden (Alcalá de Henares, Ávila, Baeza, Cáceres, Córdoba, Cuenca, Ibiza, Mérida, Salamanca, San Cristóbal de La Laguna, Santiago de Compostela, Segovia, Tarragona, Toledo en Úbeda), alsmede de Europese of Latijns-Amerikaanse steden die over dergelijke universiteitsmuziekgroepen beschikken.