Piel de la isla. Facundo Fierro

04 februari 2022
03 april 2022

Het Natuur- en Archeologiemuseum MUNA toont het nieuwste project van de Canarische artiest Facundo Fierro. Het is zijn eerste tentoonstelling op Tenerife sinds tien jaar. Onder de naam Piel de la isla neemt hij met zijn penseel het landschap van het eiland onder de loep en geeft heel subtiel de ravijnen en glooiingen van de Canarische Eilanden weer.

Een werk vol geografie en unieke aanzichten, waarin hij met subtiele penseelstreken in lijnen en kleuren flora en fauna vermomd en bijna verborgen weet te schilderen. In zijn werk zijn ook de sporen zichtbaar die de mens op zijn trek door de natuur heeft achtergelaten. Dat leidt tot een nieuwe manier van communicatie en dialoog met het publiek dat de beeldende kunst en de penseelstreken op het doek weet te waarderen.

Diensten

Datum: Van 4 februari tot en met 3 april

Waar: MUNA, Museo de Naturaleza y Arqueología (Natuur- en Archeologiemuseum), Santa Cruz de Tenerife

Openingstijden:

Maandag tot en met zaterdag: 09.00 - 19.00 uur

Zondag en feestdagen: 10.00 - 17.00 uur

Toegangsprijs: Gratis toegang

Voor meer informatie: https://www.museosdetenerife.org/blog/piel-de-la-isla-de-facundo-fierro/