Maud, c'est la vie!

28 januari 2022
27 april 2022

TEA (Tenerife Espacio de las Artes), het kunstcentrum van Tenerife, herbergt de eerste overzichtstentoonstelling gewijd aan Maud Bonneaud, in het teken van haar hoedanigheid als artieste en cultureel actieve vrouw. Een expositie van meer dan 300 stukken, waaronder foto's, schilderijen, tekeningen, aquarellen, sculpturen, tijdschriften, litho's, handgeschreven gedichten, boeken, familiealbums, sieraden en brieven, uit de periode 1923 tot 1985. Een tentoonstelling die uit drie onderdelen bestaat: Maud esmaltadora (Maud emailleerster), Breton y Domínguez, en Círculo de amigos I-II (Vriendenkring I-II).

Een tentoonstelling die de bezoeker voor het eerst diverse creaties van Bonneaud toont, naast werken en documenten van andere kunstenaars, zoals Óscar Domínguez, André Breton, Paul Éluard, Pablo Picasso, Raoul Hausmann, Valentine Penrose, Roland Penrose, Man Ray, César Manrique, José Abad, Martín Chirino en Françoise Gilot.

Diensten

Datum: Van 28 januari tot en met 27 april

Waar: Kunstcentrum TEA Tenerife Espacio de las Artes (Santa Cruz de Tenerife)

Openingstijden:

Dinsdag tot en met vrijdag: 12.00 - 20.00 uur

Zaterdag, zondag en feestdagen: 10.00 - 20.00 uur

Gesloten: maandag

Voor meer informatie: https://teatenerife.es/exposicion/maud-cest-la-vie/224