Casa Rural Finca Delicias

Landhuis gelegen in de gemeente van Guía de Isora

Product: Tenerife No Limits

Landhuis Finca Delicias ligt te midden van een actieve bananenplantage in het dorp Alcalá, in de gemeente Guía de Isora, (ten zuiden van het eiland Tenerife).

Het is een groep van vijf onafhankelijke huizen, gerestaureerd met behoud van de essentie van de plaats en de lokale architectuur, maar ingericht om te voldoen aan de behoeften en het comfort van elke reiziger van vandaag.

De finca eindigt aan zee, waar we de zwarte zandstranden van La Jaquita en verschillende natuurlijke zwembaden vinden. Dit alles wordt vergezeld door een kustpromenade waar u kunt wandelen, hardlopen of fietsen. Bovendien ligt de finca op het westen, dus de spectaculaire zonsondergangen over de zee zijn gegarandeerd. Een droomplek waar je kunt ontspannen en even weg bent van de drukte van de wereld.

 

Diensten
  • Aanwezigheid bij aankomst, direct contact tijdens het verblijf wanneer nodig.
  • Producten van de boerderij zelf in het onthaal en beschikbaar voor de klanten tijdens het verblijf, volgens de oogst.
  • Gastronomie: overeenkomst met verschillende restaurants in de omgeving die het eten naar de huizen brengen.
  • Fietsen: Wij zijn gecertificeerd als fietsvriendelijk, verhuren fietsen en hebben een werkplaats, een ruimte om fietsen te stallen en schoon te maken en een ruimte om elektrische fietsen op te laden. Daarnaast hebben we routes uitgestippeld die vertrekken vanaf onze eigen finca.
  • Surfen en bodyboarden: U kunt de Punta Blanca golf bereiken via onze promenade.
  • Duiken: er is een duikschool op de pier van Alcalá die duikcursussen en duiken in de omgeving aanbiedt. Ook in de Muelle de Los Gigantes is er deze activiteit.
  • Kajak, Stand up Paddle, Vissen: Door onze nabijheid tot de pier van Los Gigantes, kunnen onze klanten daar van deze activiteiten genieten.
  • Golf: Wij zijn gevestigd in de buurt van de Abama Golfbaan en hebben een samenwerkingsovereenkomst met Buenavista Golf.
Adres
CASA RURAL FINCA LAS DELICIAS
Avda. Los Pescadores, s/n. Alcalá 38686 GUIA DE ISORA