Landmar Costa los Gigantes

Dit fantastische hotel, dat een prachtig uitzicht biedt op het eiland La Gomera, ligt op ongeveer 400 meter van het bekende vulkanische zandstrand van Playa La Arena, op twee kilometer van de beroemde kliffen van de Gigantes, 20 van Masca en 40 van de luchthaven van Tenerife Sur.

Het hotel Landmar Costa los Gigantes is een perfect resort voor een familievakantie. Het biedt een combinatie van diensten die gericht zijn op zowel het plezier van kinderen als hun ouders: zwembaden, glijbanen, spatwater, tokkelbanen en vele recreatiegebieden die samengaan met ruimten voor ontspanning en rust voor volwassenen, zoals het rustige zwembad, het gebied van de Balinese bedden of de 1.800 vierkante meter van de SPA.

Het hotel heeft 4 restaurants, 4 bars, 6 zwembaden, waarvan één met een kinderglijbaan, grote sportvelden waaronder een volledige fitnessruimte, zip line, minigolf, beachvolleybal, een voetbalveld van 7 tegen 7, minitenis, enz. Daarnaast zijn er vele activiteiten voor kinderen en volwassenen die het verblijf in het hotel tot een onvergetelijke ervaring zullen maken.

Diensten

​- 517 kamers, waarvan de meeste familie suites

- 4 restaurants,

- 4 kroegen,

- 6 zwembaden,

- Miniclub en teen’s club,

- Sport- en sportterrein met zip lines, minigolf, beachvolleybal, touwen, minibasketvelden, minitenis...

- Gratis Wifi in het hele resort

- SPA centrum (1.800m2)

Adres
LANDMAR COSTA LOS GIGANTES
C/ Juan Manuel Capdevielle, 8 - Puerto de Santiago 38683 SANTIAGO DEL TEIDE