GF Victoria 5* GL

GF Victoria is gelegen in Costa Adeje, in het zuiden van Tenerife. Zijn vastberaden inzet voor het milieu komt tot uiting in het feit dat 90% van zijn energieverbruik afkomstig is van hernieuwbare energiebronnen.

Het hotel beschikt over 242 suites die garant staan voor comfort en voldoen aan de behoeften van zelfs de meest veeleisende gasten. Naast het ruime aanbod aan vrijetijdsbesteding en activiteiten voor gasten van alle leeftijden, maken de restaurants met verschillende thema's, de luxueuze spa met exclusieve zones voor volwassenen en een andere voor gezinnen met kinderen, het familiezwembad, de avonturenzone met boomhutten, het waterpark met glijbanen en het surfbad het ruime aanbod aan diensten en activiteiten compleet.

Op de bovenste verdieping kunnen volwassenen genieten van een glazen zwembad dat in de lucht hangt en een restaurant-bar waar ze prachtige zonsondergangen kunnen bewonderen.

Het is ook een ideale locatie voor bruiloften, familiereünies of andere evenementen, zowel op het penthouse-terras met panoramisch uitzicht, op het solarium op de begane grond, omringd door fonteinen, als in de grote, open conferentiezaal, die 848 vierkante meter groot en vier meter hoog is.

 

Diensten
  • 3 restaurants
  • 6 bars
  • waterpark
  • 3 zalen
  • 7 zwembaden
  • Spa voor volwassenen en Spa voor gezinnen
Toegankelijkheid:
Establecimiento Practicableaangepast gebouw
Adres
GF VICTORIA 5* GL
Fernando López Arvelo, nº1 38660 ADEJE
Fax.: 0034 922 71 90 01