Hotel ValleMar

Dit elegante hotel is gerenoveerd in 2020 en ligt direct aan zee tegenover het zoutwaterzwembadcomplex Lago Martiánez in het toeristische centrum van Puerto de la Cruz. Het ligt op slechts enkele kilometers van werelderfgoedlocaties zoals het Teide Nationaal Park en San Cristóbal de La Laguna, evenals uitgaansmogelijkheden zoals golfbanen en natuurparken. Het openbaar vervoer ligt op enkele meters van het hotel.

Het bestaat uit 7 verdiepingen en 171 kamers met badkamer, balkon, satelliet-tv, airconditioning of verwarming (afhankelijk van het seizoen), telefoon, minibar en kluis. Het heeft kamers met zeezicht en verschillende modellen, waaronder de Deluxe kamers opvallen met een nieuw design en douche met ontspanningseffect.

Het hotel besteedt bijzondere aandacht aan de kwaliteit van het voedsel en gebruikt biologische producten die rechtstreeks van onze boerderij worden geoogst en door CRAE zijn gecertificeerd.

Diensten
  • Restaurant "La Finca" biedt 's morgens en 's avonds een mooi buffet.
  • In Terraza Kontiki Lunch kun je à la carte eten en op je gemak een tussendoortje gebruiken of koffie drinken aan het zwembad.
  • In "Café Jardín" kun je elke avond in een ontspannen sfeer genieten van live muziek en optredens.
  • Huisdieren van minder dan vijf kilo zijn toegestaan (onder bijbetaling).
Adres
HOTEL VALLEMAR
AVDA. DE COLON, 4 38400 PUERTO DE LA CRUZ
Fax.: 0034 922 38 34 08