HOTEL JARDÍN TECINA - Hotels - Tenerife

Hotel Jardín Tecina

Hotel in een natuurlijke omgeving in het zuiden van het eiland (La Gomera)
HOTEL JARDIN TECINA
cerrar
Pagina via e-mail versturen
Completa el captcha
Product: Tenerife Golf
Van nature verschillend. HOTEL JARDÍN TECINA in La Lomada op het eiland La Gomera is een immense tuin van meer dan 70.000 vierkante meter. Het hotel in zijn geheel is zeer pittoresk, met overal paden die uitkomen bij kleine uitkijkpunten op de rand van de kliffen, vanwaar je de zee en de prachtige vulkaan El Teide op het nabijgelegen eiland Tenerife kunt aanschouwen.

Hotel Jardín Tecina heeft 434 kamers ondergebracht in accommodaties van twee verdiepingen, type bungalow, allemaal voorzien van airconditioning, minibar, safe, radio, satelliet-tv, telefoon en balkon of terras.

Naast vijf zwembaden beschikt het hotel ook over een beachclub waar je komt via een lift die in de kliffen is geïnstalleerd. Club Laurel is een bevoorrechte plek op zeeniveau waar je kunt genieten van een heerlijk verwarmd zwembad met zout water en een lekker hapje in een van de twee restaurants, zowel à la carte als met barbecue in de open lucht.

In het fitnesscentrum van Hotel Jardín Tecina kun je een groot aantal sportactiviteiten doen. De sporten die je er kunt beoefenen zijn tennis en squash, volleybal, basketbal, minigolf en duiken, evenals golf op onze nieuwe golfbaan Tecina Golf.

Diensten

Vijf restaurants
Vijf bars
Conferentiezaal (capaciteit 150 personen)
Minigolf
Vijf tennisbanen
Drie padelbanen

Overige diensten

Miniclub
Duikschool
Beautycenter
Fitnessruimte
2 padelbanen
2 squashbanen
5 zwembaden

cerrar
Hoe kom je in:

Hotel Jardín Tecina

In Google Maps openen
Contact

Hotel Jardín Tecina

C/ TECINA 38800 alajero

Tel.:: 0034 922 14 58 50

Fax.: 0034 922 14 58 51