Gran Meliá Palacio de Isora en Red Level

Het Gran Melia Palacio de Isora ligt in de gemeente Guia de Isora, in het zuiden van Tenerife. Het hotel biedt een prachtig uitzicht op zowel de Atlantische Oceaan als de majestueuze Teide.

In het resort vindt u hoge kwaliteit gastronomie met internationale invloeden en een kenmerkend karakter: een avant-garde Italiaanse keuken, exotische Aziatische en Japanse gerechten en gerechten uit de heerlijke mediterrane keuken.

Voor gezinnen is er de Red Level-ervaring, een exclusieve en persoonlijke service voor gasten die aandacht van een hoger niveau verwachten. Voor degenen die ouder zijn dan 16 jaar is er binnen het resort een boetiekhotel - RedLevel at Gran Melia Palacio de Isora - met een eigen receptie, tuin, privézwembad en exclusieve butlerservice, Open Bar en andere exclusieve toegevoegde waarden.

Diensten
  • Spa by Clarins, met uitzicht op de oceaan, palapa’s en cabines voor behandelingen en massages binnen en buiten, een thermisch spa-circuit en een fitnesscentrum.
  •  7500 vierkante meter aan zwembaden, waaronder het Infinity Pool, het grootste zoutwaterzwembad van Europa in een hotel van 5000 vierkante meter.
  • 9 restaurants, Pangea Food Market - buffet en 8 à la carte restaurants.
  • 2200 vierkante meter aan vergader- en congresruimte.
  • Mini-Club, shows en live muziek in Plaza Atlantica.
  • Tegen extra vergoeding: Baby-Club, babysitservice, 2 tennisbanen en 3 padelbanen.
Adres
HOTEL GRAN MELIÁ PALACIO DE ISORA
Av. de los Océanos, s/n Alcalá 07009 GUIA DE ISORA
Fax.: 0034 922 86 54 94