Barceló Tenerife

De combinatie van exclusieve diensten en faciliteiten met het natuurlijke en culturele erfgoed van het prachtige landschap, vormt de sleutel voor het unieke karakter van Barceló Tenerife, dat vlak langs de kust en recht in het vulkaanlandschap ligt. Voor de bouw en inrichting van het hotel werd inspiratie gehaald bij de vormen, kleuren en texturen van de omgeving. Het komt dan ook niet als een verrassing over dat het hotel perfect geïntegreerd is in het landschap om de impact op het milieu te verkleinen en het duurzame toerisme te bevorderen.

De perfecte ligging van Barceló Tenerife, vlak langs de kuststrook en midden in een natuurgebied met exclusieve fauna en flora, laat je vast en zeker niet onberoerd. Strand, cultuur, recreatie, natuur ... en dat alles op een unieke plek als Tenerife: het recept om helemaal bij weg te dromen.

In de 331 lichtrijke en exclusieve kamers komen gasten ongetwijfeld tot rust tijdens hun vakantie met het gezin of met hun partner. Alle kamers beschikken over een ingericht terras en een bad met hydromassage. Sommige kamers bieden zelfs zicht op zee.

Diensten
  • 8 fantastische buitenzwembaden, waarvan er twee het hele jaar door verwarmd zijn.
  • Een bevaarbaar meer.
  • Een wellnessruimte waar je tot rust kunt komen en je van de buitenwereld kunt afsluiten.
  • Een theaterzaal voor amusement met originele voorstellingen.
  • Een speeltuin.
  • Sportterreinen en golfbanen op een steenworp.
Adres
BARCELÓ TENERIFE
Calle Greñamora, Nº 1. Urb. San Blas - Golf del Sur 38639 SAN MIGUEL
Fax.: 0034 922 74 94 58