AC Hotel Tenerife

Dit 4-sterren hotel is de ideale accommodatie in Santa Cruz de Tenerife. Het hotel is gelegen in het historische centrum, tegenover de jachthaven, en op een paar minuten lopen van diverse bekende culturele attracties. Het pand is gelegen in het gebouw van het eerste winkelcentrum van de stad, het Maya-gebouw, en heeft de stijl uit 1980 behouden. De 83 kamers zijn elegant en functioneel ingericht, zodat u verzekerd bent van een unieke ervaring.

 

Het hotel heeft een terras en een cocktailbar, Azotea del 31, ideaal om te ontspannen en te genieten van de aangename temperatuur van de stad. Er is ook een fitnesscentrum aanwezig. En er is een AC Lounge op de begane grond, die met zijn verschillende ruimtes de hele dag door de ideale plek is om te werken, een exclusieve cocktail te drinken of een selectie van lokale gerechten te proeven.

 

Om zaken te doen of een sociale bijeenkomst te organiseren, biedt het hotel ook twee volledig uitgeruste kamers, met de mogelijkheid om ze aan te passen aan de behoeften van de klant.

Adres
AC HOTEL TENERIFE
Calle Candelaria, 31 38003 SANTA CRUZ DE TENERIFE