TENERIFE JOB TRAINING - Spaans leren - Tenerife

Tenerife Job Training

Tenerife Job Training
cerrar
Pagina via e-mail versturen
Completa el captcha

Tenerife Job Training verzorgt de opleidingensbehoeften voor leerlingen op het eiland, voor welke studie ze ook komen. Al 10 jaar ontvangt het bedrijf leerlingen en docenten uit ERASMUS PLUS-projecten van de Europese Unie. Studiebezoeken, uitwisselingen, bijscholingscursussen, stages, volwassenenonderwijs en studiereizen.

Tijdens dit proces zorgt Tenerife Job Training voor bedrijven die bij de opleiding van de studenten passen, de afhandeling van benodigde papieren, vervoer van en naar het vliegveld, culturele onderdompeling en begeleiding van de studenten aan de hand van persoonlijke tweewekelijkse bezoeken.

Tenerife Job Training heeft als doel het onderwijstoerisme op Tenerife te stimuleren, het hoofdkwartier voor de vorming van toekomstige Europese professionals in toerisme, op een eiland met ervaring, en een toerisme van uitmuntende kwaliteit.

Een ander doel van Tenerife Job Training is de kennismaking met de Canarische cultuur aan de hand van unieke leerprogramma's in Europa, zoals Tenerife Carnival Training, waarin leren en de Canarische carnavalstradities worden gecombineerd.

Reizen om te leren, al reizend leren. ​

cerrar
Hoe kom je in:

Tenerife Job Training

In Google Maps openen
Contact

Tenerife Job Training

C/ Montaña Clara, número 5 local 4 - Fañabé 38679 adeje

Tel.:: 0034 922 71 15 12