​SPA HOTEL PARADISE PARK - Spa - Tenerife

​Spa Hotel Paradise Park

Spa gelegen in Zuid-Tenerife
Spa Hotel Paradise Park
cerrar
Pagina via e-mail versturen
Completa el captcha

Sparadise is een Spa in Hotel Paradise Park, in Cristianos (Zuid-Tenerife ), waar je kunt genieten van een uitgebreid scala aan schoonheids- en welzijnsbehandelingen. We bieden natuurlijke therapieën en schoonheidsbehandelingen aan die je kunt aanvullen met hydrotherapie, een therapie die sinds de oudheid al bekend staat als bron van gezondheid. Het deskundige team van Sparadise informeert je graag over de diensten op maat, altijd met het doel om je de meest innovatieve behandelingen aan te bieden om de beste resultaten te krijgen. Kom genieten van onze gezondheidshoek en er zal een wereld aan sensaties voor je opengaan.

Diensten
1) Massages: Chocolademassage, kokos- en kaneelmassage, therapeutische massage, acupunctuur, voetreflexologie, lymfedrainage, aromatherapie, bloedsomloopmassage, geotherapie (warme stenen) en meer.

2) Lichaamsbehandelingen: Lichaamspeeling, body wrap van algen, body wrap after-sun, body wrap van wilde planten, anti-cellulitis body wrap en meer.

3) Gezichtsbehandelingen: Gezichtshygiëne, diepe hydratering, anti-verouderingsbehandeling (hyaluronzuur), oogcontouren, anti-acne behandeling en meer.

4) Hydrotherapie: Hydromassage, lichaamspeeling & vichy

5) Thermaal circuit: Jacuzzi, sauna, Romeinse thermen, koudwaterbak, Schotse douche, wisseldouches, ontspanningsruimte.

6) Manicure en pedicure: Frans, esthetisch
cerrar
Hoe kom je in:

​Spa Hotel Paradise Park

In Google Maps openen
Contact

​Spa Hotel Paradise Park

Urb. Oasis del Sur. Los Cristianos 38650 arona

Tel.:: 0034 922 78 95 55