Ziekenhuis Quirónsalud Costa Adeje

Het ziekenhuis bevindt zich in Zuid-Tenerife

Ziekenhuis Quirónsalud Costa Adeje was het eerste medisch-chirurgisch centrum dat haar deuren opende in het zuiden van Tenerife en sindsdien is het uitgegroeid tot een referentie op het gebied van de gezondheidszorg in de regio zowel voor de bevolking als voor de miljoenen toeristen die het eiland jaarlijks bezoeken.

Dit ziekenhuis is onderdeel van de ziekenhuisgroep Quirón en beschikt over een volledige 24-uurs spoedeisende hulpafdeling en biedt patiënten daarnaast ook thuisverzorging en verzorging in de hotels van de plaats aan. Daarnaast beschikt het over twee multifunctionele operatiekamers, 60 klinische bedden en 13 poliklinische bedden, op 5.000 vierkante meter, zodat je hier terecht kunt voor het grootste deel van de medische en chirurgische specialismen.

Verder is er in het Ziekenhuis Quirónsalud Costa Adeje een Internationale Klantenservice die tolkdiensten levert in acht verschillende talen en die de familie van de patiënten ondersteunt en vergezelt. Dit alles om het maximale welzijn van de patiënten te garanderen.

Diensten
Preventieve geneeskunde
Polikliniek
Spoedeisende hulp
Ziekenhuisopname
Intensive Care
Klinisch laboratorium
Huisbezoeken met een apart telefoonnummer
Radiologie
Afdeling fysiotherapie
Andere diensten
Ambulance wagenpark
Laboratorium en bloedbank
Beeldvormend medisch onderzoek
Apotheek
Tandheelkundige kliniek
Oogheelkundige kliniek
Tolkafdeling
Lunchroom en restaurant
Afdeling Marketing & Commercie
Patiëntenservice
Diensten

Beschikt over tolken en vertalers

Adres
QUIRÓNSALUD-COSTA ADEJE
Urb. San Eugenio. Edf. Garajonay, s/n 38660 ADEJE