CLÍNICA & CENTROS MÉDICOS VIDA - Gezondheidscentra - Tenerife

Clínica & Centros Médicos Vida

Clinicas Vida
cerrar
Pagina via e-mail versturen
Completa el captcha

De geschiedenis van Clínica & Centros Médicos Vida begon meer dan 35 jaar geleden met de oprichting van een klein medisch centrum in Puerto de la Cruz. Mettertijd heeft dit zich ontwikkeld tot een uitgebreid en modern medisch centrum, andere centra in verschillende gemeenten op het eiland hebben zich hierbij vervolgens aangesloten. In al deze centra wordt hoogstaande geneeskunde met de beste zorg in de particuliere medische sector geboden aan zowel residenten als toeristen.

Clínicas Vida beschikt over negen medische centra over het hele eiland en een kliniek in Valle de la Orotava. Hoogwaardige medische zorg, vaste en erkende medewerkers, moderne technologie op het gebied van diagnostische tests en een uitstekende behandeling van de patiënten zijn de elementen die het verschil maken. De centra beschikken tevens over meertalig personeel dat speciaal is opgeleid om te zorgen voor internationale patiënten en medische zorg te bieden aan huis en in hotels.

In het ruime aanbod van diensten en meer dan 35 medische specialismen vallen met name op: de huisartsenpraktijk, medische analyses en diagnostische tests, MRI, röntgenfoto's, CT-scans, niersteenvergruizing, fysiotherapie, revalidatie, tandartspraktijk, enz.

cerrar
Hoe kom je in:

Clínica & Centros Médicos Vida

In Google Maps openen
Contact

Clínica & Centros Médicos Vida

C/ General Las Arenas, 73 38400 puerto de la cruz

Tel.:: 0034 922 38 23 17

Multimediagalerij