Bach Care

Product: Turismo Médico

Bach Care is een centrum voor cardiovasculaire preventie en revalidatie met de meest geavanceerde technologie op het gebied van diagnostische beeldvorming en de eerste medische scanner met spectrale detectie in Spanje, samen met het beste internationale team van specialisten.

Het doel van Bach Care is om mensen te helpen meer leven aan hun leven te geven door middel van een alomvattende aanpak op basis van een volledige diagnose en gedragsinterventies in een exclusieve omgeving. Met een innovatief model dat medische wetenschap en technologie combineert met therapeutische architectuur, gastronomie en luxe wellness, zet het bedrijf zich in om een stap verder te gaan in de wereld van integrale mind-body zorg om meer leven aan het leven toe te voegen.

Diensten

Bach Care Abama programma's:

1) Levensprogramma. Gericht op gezonde mensen die hun cardiovasculaire gezondheid willen kennen en de sleutels in handen willen hebben om eventuele hart- en vaatziekten te voorkomen.

2) Sportmannen en -vrouwen programma. Uitsluitend voor actieve sportbeoefenaars die zonder enig risico optimaal willen kunnen presteren.

3) Bedrijfsprogramma. Gericht op bedrijven en organisaties die belang hechten aan het fysieke en mentale welzijn van hun werknemers als basis voor hun groei.

4) Hartrevalidatie programma. Ontworpen om mensen die een hart- of vaatziekte hebben overwonnen, bewust te maken en voor te lichten, en hen te helpen de meest geschikte hartgezonde levensgewoonten aan te nemen en deze hun leven lang vol te houden.