Cristóforo - Alternatieve Vorming

Een atmosfeer van schoonheid en harmonie

Hacienda Cristóforo beslaat een oppervlak van 7000 vierkante meter. Het perceel biedt ruimte aan een groep huizen van verschillende afmetingen, drie activiteitenruimten, een vijver, een boerderij en een biologisch-dynamische groentetuin in het midden van tuinen met watervallen en fonteinen.

Het geheel gaat op in het landschap en gaat op harmonieuze wijze samen met de vier elementen: aarde, lucht, water en licht. De materialen die gebruikt zijn, zijn hout, steen en klei. Het team is opgewekt en gastvrij.

De energie van deze plek inspireerde 50 jaar geleden de oprichters (de architect Denis Devaris, therapeuten en ambachtslieden) om een plek te creëren die was gericht op samenkomst en persoonlijke groei.

Hacienda CRISTÓFORO verwelkomt allerlei bezoekers die op zoek zijn naar rust en vrede, evenals groepen voor therapeutische activiteiten en persoonlijke groei, ter stimulatie van de ontwikkeling en het spirituele ontwaken met een groeiend bewustzijn, zonder kunstmatige stimuli.

Hacienda Cristóforo is ook de zetel van de Asociaciación Rudolf Steiner Cristóforo de Artes, Agricultura, Educación y Terapias complementarias (Vereniging Rudolf Steiner Cristóforo voor de kunsten, landbouw, onderwijs en aanvullende therapieën). (Register voor verenigingen nr. G1/S1/7609-86/TF van het ministerie van de Canarische Eilanden sinds 1986). Uw bijdragen zijn donaties aan de doelen van deze vereniging zonder winstoogmerk. ​​​​​

Diensten

Activiteiten ter beschikking van de gebruikers van de vereniging en het publiek

  • Waldorfschool "La Ovejita de Lana"
  • Consulten en aanvullende therapieën
  • Artistieke therapieën en workshops
  • Vaste lessen, workshops, intensieve cursussen, retraites en werkgroepen
  • Conferenties en voordrachten
Adres
CRISTOFORO FORMACION ALTERNATIVA
C/ El Horno. Bajada a Playa Paraíso, 10 38678 ADEJE