Cervecería Tacoa Fábrica

De eerste ambachtelijke brouwerij op de Canarische Eilanden en momenteel de oudste van Spanje. Tacoa brouwt 12 stijlen van 100% natuurlijk bier, zonder chemische ingrediënten, geïnjecteerd gas of pasteurisatie.

TACOA biedt rondleidingen voor groepen van minimaal 15 en maximaal 50 personen (verdeeld in twee groepen van 25 personen) waarin zij het ware proces van het brouwen van een puur ambachtelijk biertje tonen. Deze bezoeken worden meestal aangevuld met een proeverij van bieren (met de juiste service), evenals tapas om de bieren te begeleiden en te koppelen.

De stijlen die zij gewoonlijk aanbieden zijn:

*Golden Ale

*Surf Beer

*IPA

*Bock

*Porter

*Maracuyá

*APA

* Koper

*Tajinaste

Hieraan moeten nog twee andere stijlen uit het Perenquén-gamma worden toegevoegd, die exclusief voor de horecasector zijn ontwikkeld en in twee varianten worden aangeboden:

*Perenquén Tutti Frutti

*Perenquén Mocca Stout

Ze toasten vandaag de dag met een totaal revolutionair biertje, maar evengoed met een meer dan fabelachtige ontvangst: Mary Jane, met marihuana aroma-extract.

Tacoa is biergeschiedenis, cultuur en innovatie

Tegelijkertijd is er een gedeelte gewijd aan de gastronomie waar ze een verscheidenheid aan tapas, veganistische gerechten, apotheose salades, gerookte gerechten en de Duitse keuken aanbieden. Deze ruimte heeft een capaciteit voor 80 personen, met uitzondering van de bar. De brouwerij is geïntegreerd in dezelfde brouwerij, evenals een Brew Shop waar u uw bieren op fles kunt kopen, evenals merchandising en alles wat u nodig heeft om thuis te brouwen, gewijd aan de hobby-brouwers. Het heeft ook twee terrassen, een klein terras bij de ingang en een groot terras aan de achterkant, en een recreatieruimte voor kinderen.

In het souterrain bevindt zich de culturele ruimte, voor zelfgemaakte en volwaardige brouwerijateliers, proeverijen met en zonder koppeling, conferenties en ronde tafels. Hier wordt het graan opgeslagen en gemalen, gebotteld en opgeslagen.

Ze hebben ook draagbare bierkranen die naar de door de klant gewenste plaats kunnen worden verplaatst.

Tacoa versloeg het Europese hoogterecord in september 2014 door bier te brouwen aan de voet van Teide, 2.150 m boven het Atlantische niveau. Dit bier wordt gebrouwen met een endemisch ingrediënt zo speciaal als rode tajinaste honing, dat gebrouwen wordt voor het Teide National Park.

Toiletten aangepast voor mensen met een handicap

Diensten

Aseos adaptados para personas con discapacidad​