Diensten
Enkele van de specialiteiten die de keuken van La Navaja perfect typeren:
- Pintxos de brioche (kleine spiesjes) met ansjovis uit Santoña, piparrapeul en peperemulsie uit La Vera.
- Zwarte rijst met inktvis, sint-jakobsschelpen en alioli (koude room voornamelijk gemaakt met knoflook, olijfolie en zout).
- Gegrilde octopus met knolselderijpuree en krokante rode biet.
- Op lage temperatuur gegaarde zeebaars van Aquanaria met romige bloemkoolpuree en paprika-emulsie.
- Sirloin steak met honing tarwe en gorgonzola saus.
- Een ruime keuze aan huisgemaakte en originele desserts, zoals koffie in texturen of de onweerstaanbare gebakken cheesecake met yoghurtijs en passievruchtencoulis.
*Cadeaubonnen verkrijgbaar
- Pintxos de brioche (kleine spiesjes) met ansjovis uit Santoña, piparrapeul en peperemulsie uit La Vera.
- Zwarte rijst met inktvis, sint-jakobsschelpen en alioli (koude room voornamelijk gemaakt met knoflook, olijfolie en zout).
- Gegrilde octopus met knolselderijpuree en krokante rode biet.
- Op lage temperatuur gegaarde zeebaars van Aquanaria met romige bloemkoolpuree en paprika-emulsie.
- Sirloin steak met honing tarwe en gorgonzola saus.
- Een ruime keuze aan huisgemaakte en originele desserts, zoals koffie in texturen of de onweerstaanbare gebakken cheesecake met yoghurtijs en passievruchtencoulis.
*Cadeaubonnen verkrijgbaar