Enkele van de specialiteiten die de keuken van La Navaja perfect typeren:
-
‘Pulpo frito con papas y ali-oli’ (Gefrituurde inktvis met aardappelen
en aioli)
-
‘Arroz ciego La Navaja’ (Vispaella van het huis)
-
‘Arroz negro’ (Zwarte paella met inktvis in eigen inkt)
-
‘Arroz caldoso de carabineros’ (Sappige paella met rode reuzengarnalen)
-
‘Salmón con espárragos trigueros y salsa de finas hierbas’ (Zalm met
wilde asperges en een fijnekruidensaus)
-
‘Paletilla de cordero al horno con papas panaderas’
(Lamsschouderkarbonade in de oven met gebakken aardappelen)
-
Een ruim assortiment aan huisgemaakte desserts, zoals gebak ‘tres
leches’, met meringue uit de oven en palmhoning of tiramisu
* Ook af te halen, tel. +34 822 61 32 27
* Cadeaubonnen verkrijgbaar