COOK & TASTE TENERIFE - Restaurants - Tenerife

Cook & Taste Tenerife

Cook and Taste
cerrar
Pagina via e-mail versturen
Completa el captcha

Cook & Taste Tenerife is een leuke manier om te leren koken en daarna in gezelschap de heerlijke gerechten te proeven die de deelnemer onder de leiding van een professionele chef-kok heeft bereid. Dit is een ideale kookworkshop voor de liefhebber van de goede dingen in het leven: reizen, koken en lekker eten, in een omgeving als Tenerife. De perfecte activiteit om van te genieten met vrienden en familie, in een ontspannen sfeer en onder begeleiding van een ervaren chef-kok, maar dan net alsof u thuis bent.

Bij Cook & Taste worden natuurlijke ingrediënten met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding van lokale leveranciers gebruikt, in een intieme en lichte setting waarin u helemaal kunt ontspannen. Het doel is het creëren van een aangename en gedenkwaardige ervaring, in combinatie met een proeverij van wijnen van het eiland zelf, waarin u bovendien de technieken en de fijne kneepjes van de plaatselijke keuken aanleert om later thuis te herhalen.

Op dit moment bestaat er niets vergelijkbaars op Tenerife. Bij Cook & Taste gebruiken de chef-koks eenvoudige technieken uit de haute cuisine, om de gerechten er nog mooier uit te laten zien, aangepast aan de moderne keuken.

cerrar
Hoe kom je in:

Cook & Taste Tenerife

In Google Maps openen
Contact

Cook & Taste Tenerife

Multimediagalerij