Bodegón el Barranquillo

Restaurant gesitueerd in La Orotava

Restaurant El Barranquillo is een verplicht ontmoetingspunt voor degenen die lokale producten, vers lokaal varkensvlees van het eiland en goede wijn kunnen waarderen. Het vlees komt van een eigen varkenshouderij, waar het witte Canarische varken wordt gefokt, die voldoet aan alle sanitaire eisen en voortdurend wordt gecontroleerd door een team van veeartsen en professionelen.

De wijn wordt ook zelf geproduceerd en wordt verbouwd in de buurt van Las Suertes in de Orotavavallei. Het restaurant heeft zijn eigen wijnpers en wijnkelder en krijgt advies van een team wijndeskundigen die dit vocht omvormen tot een zachte, robuuste wijn. De culinaire specialiteit van El Baranguillo is varkensvlees en geroosterde kip, hoewel de kabeljauw met uien ook erg lekker is.

Het restaurant beschikt over een team van professionele medewerkers die zorgen voor een prettige en persoonlijke bediening, waarbij de gastvrije sfeer nog versterkt wordt door de landelijke decoratie, waardoor je je als gast helemaal thuis voelt.

Er is plaats voor grote groepen, voor met z’n tweeën en ook wanneer je alleen komt. In het restaurant hangt een intieme sfeer zodat alle gasten zich op hun gemak voelen. Degenen die van de frisse lucht houden, kunnen gebruik maken van het buitenterras, waar gerookt mag worden en waar je natuurlijk ook kunt drinken en eten en je simpelweg goed kunt vermaken.

Specialiteiten

  • Karbonade van Canarisch zwart varken
  • Bichillo (verse varkenshaas)
  • Secreto (varkensfilet)
Adres
BODEGÓN EL BARRANQUILLO
Carretera General La Perdoma, 37 38315 LA OROTAVA