EL CORTE INGLÉS - Winkelcentra - Tenerife

El Corte Inglés

Winkelcentrum in Santa Cruz La Laguna
El Corte Inglés
cerrar
Pagina via e-mail versturen
Completa el captcha

EL CORTE INGLÉS is de derde maatschappij van grote warenhuizen ter wereld en een referentiepunt voor de Spaanse distributieketen.

El Corte Inglés biedt aan bewoners en bezoekers van Santa Cruz de Tenerife een compleet aanbod in het grote centrum dat zich bevindt aan de Avenida de Tres de Mayo, dicht bij het Auditorium, het Beurscomplex en het Parque Marítimo.  In al onze centra vind je de grootste selectie aan merken wat betreft gastronomie, mode, juwelen, horloges, schoenen, boeken, accessoires, enz.

Hier vind je alle internationaal bekende namen, zoals: Ralph Lauren, Carolina Herrera, Hackett, Armani Collezioni, Escada Sport, Burberry, Dior, Etro, Hugo Boss, Georges Rech, Elie Tahari, Paul Smith, Michael Kors, enz. Onder de bekende merken voor accessoires vind je Coach, Loewe, Longchamp, Tous en nog veel meer. En in de cosmetica-afdeling hebben klanten een ruime keuze aan merken zoals Chanel, Dior, Kiehl's, Aqua di Parma, Giorgio Armani, enz. Op gastronomische gebied gerenommeerde merken als Vega Sicilia, Petrus, Godiva, Cipriani, Joselito, enz.

Alle buitenlandse toeristen kunnen rekenen op 10% korting als ze hun paspoort voorleggen bij het 'Punto de Atención al Turista' (klantenbalie voor toeristen) en een glas wijn met een tapa in het cafetaria.

Tevens beschikken klanten over verschillende diensten, zoals meertalig personeel, wisselkantoor, nationale en internationale zendingen, internationaal restaurant met uitzicht op zee, cafetaria en vele andere.

Een grote supermarkt en de Club Gourmet hebben een groot aanbod aan levensmiddelen, verse producten zoals groente en fruit, verse vis, levende schelpdieren, een grote slagerij met fijne vleeswaren afdeling en een uitgebreide selectie aan Canarische, nationale en internationale wijnen.

Geopend: maandag tot zaterdag van 9.30 tot 21.30 uur.

cerrar
Hoe kom je in:

El Corte Inglés

In Google Maps openen
Contact

El Corte Inglés

Avda. Tres de Mayo, 7 38003 santa cruz de tenerife

Tel.:: 0034 922 84 94 00

Fax.: 0034 922 29 45 68