Winkelcentrum El Mirador

Gevestigd in Playa del Duque – Costa Adeje

Winkelcentrum El Mirador ligt in Playa del Duque en is een schitterende plek omgeven door natuur en een bevoorrechte zone van Costa Adeje in het zuiden van Tenerife.

Het winkelcentrum ligt naast Hotel El Mirador en combineert op een geslaagde manier het respect voor de Canarische cultuur en tradities met een excellente bediening voor een klanten die steeds veeleisender zijn.

Hierdoor heerst er een relaxte en exclusieve atmosfeer, waardoor klanten kunnen genieten van een dagje winkelen in een prettige omgeving.

De winkels zijn gevestigd in speels gedistribueerde landelijke huisjes met de typische architectonische stijl van de Canarische Eilanden en met een spectaculair uitzicht op zee. Ontdek alle attractieve hoekjes van de Canarische patio, het plein van de fontein, de zeeboulevard, enz.

Het dienstenaanbod is gevarieerd, zowel overdag als ‘s avonds.

Je treft er zowel dames-, heren- als kindermode van toonaangevende merken, van klassiek tot informeel. Ook biedt het een uitgebreid assortiment aan accessoires: bijouterie en juwelen, strand- en badmode, een kunstgalerij, souvenirs, enz. en om het helemaal af te maken is er ook een moment voor jezelf: gezondheid, relax en schoonheid door professionelen van het Centrum voor esthetisch en Hairstyle El Mirador.

Neem even een pauze en geniet van een glas versgeperst fruit of een lichte snack in een van onze restaurants. Wanneer de dag verder gevorderd is kun je jezelf trakteren op een (alcoholvrije) cocktail in onze lounge bar dat vlak aan het strand ligt, terwijl je geniet van een betoverende zonsondergang, live sfeermuziek en het grootste gastronomische aanbod uit de omgeving: oriëntaals (Japan, China, Thailand), mediterraan (Spanje, Italië, Frankrijk, Griekenland, enz.)

“De trouw van onze klanten is de beste kwaliteitsgarantie”

Winkelcentrum El Mirador...kom en ervaar het!