FORESTAL PARK TENERIFE - Amusementsparken - Tenerife

Forestal Park Tenerife

Avonturenpark, gelegen in Las Lagunetas - La Esperanza
FORESTAL PARK TENERIFE
cerrar
Pagina via e-mail versturen
Completa el captcha

Forestal Park is een avonturenpark in de hoogste bomen van de Canarische Eilanden en het enige in zijn soort op het eiland. Het heeft 90 spellen in de hoogte, platforms op 30 meter boven de grond en kabelbanen van honderden meters lang, zodat je kunt sporten midden in de natuur in de bevoorrechte omgeving van het beschermde landschap van Las Lagunetas.

Tibetaanse bruggen, loopbruggen, behendigheidsspellen en boomtochten, waarbij je op sommige plekken aan de horizon het eiland Gran Canaria kunt zien vanuit de toppen van de pijnbomen. En alles is opgedeeld in circuits met verschillende moeilijkheidsgraden zowel voor het hele gezin als voor de meer sportievere personen. Sterke emoties en adrenaline, waardoor je je net als Indiana Jones of Tarzan voelt.

Het beste is dat er geen speciale fysieke vereisten zijn, omdat de spellen zodanig zijn ontworpen dat ze voor iedereen geschikt zijn en men daardoor een helemaal veilige en plezierige ervaring kan beleven.

Avontuur, sport, natuur en familieplezier. Forestal Park Tenerife is een ander soort park dat voor iedereen geschikt is.

Diensten

1. Briefing-routes

2. Gezinsroute (deelnemers moeten minstens 1,10 m groot zijn)

3. Sportieve route (deelnemers moeten minstens 1,45 m groot zijn)

4. Natuurlokaal

5. Picknickplaats en drankservice.

cerrar
Hoe kom je in:

Forestal Park Tenerife

In Google Maps openen
Contact

Forestal Park Tenerife

Carretera de La Esperanza, km 16 - Las Lagunetas 38001 el rosario

Tel.:: 0034 630 38 57 42

Multimediagalerij