PR-TF 83 Altos de Granadilla

Technische informatie

  Routebeschrijving

  Vanaf het Cruz de Tea (gemeente Granadilla de Abona) stijgt de route door de dorpsstraten tot de aansluiting op de historische variant van de oude weg naar Chasna, waarover je tot La Casa de Los Malejos komt. Het pad blijft omhoog gaan tot Las Crucitas. Na dit dorpje kun je kiezen voor de PR-TF 83.2 Camino de La Corredera, die je rechtstreeks naar het centrum van Las Vegas brengt. Als je echter naar boven door blijft lopen over de PR-TF 83 Altos de Granadilla, Camino Real Madre del Agua en Camino Valle Ucanca, en dan de veldweg Madre del Agua oversteekt, brengt het nog immer stijgende pad je naar Los Escurriales, over een stuk dat samenvalt met de PR-TF 72 Vilaflor - Paisaje Lunar - Vilaflor.

  Hoogteprofiel

  Altimetría PR-TF 83 Altos de Granadilla
 

  Check voor de zekerheid van tevoren wat de staat is van het pad.

  De verantwoordelijke beheerder van de route zal waarschuwen wanneer het betreden van het pad wordt afgeraden vanwege ongunstige weersomstandigheden, onderbrekingen of afgesloten doorgangen.

  logo-fress.pngBel bij nood alarmnummer 112.
  Download FRESS 112. Beschikbaar voor iOS en Android

Het weer vandaag
Maximum: 22º
Minimum: 11º
Granadilla de Abona. There will be middle and high cloud cover on Saturday morning. In the afternoon, partly cloudy to mostly cloudy skies. At night the weather will be fine. Temperatures will remain unchanged.
Onthoud: Preventie, informatie en kennis zijn belangrijk in het voorkomen van grote fouten.
lees meer lees minder
 1. Wandel altijd in gezelschap van iemand en alleen over de gemarkeerde paden en respecteer het leven, de privacy en de eigendommen van de inwoners van dit gebied.
 2. Als je niet te veel lawaai maakt krijg je veel meer mee van het leven in de natuur.
 3. Laat geen afval achter, ook geen organisch afval. je draagt zo bij aan het in stand houden van de schoonheid van het gebied en voorkomt vervuiling. Pas op met sigarettenpeuken.
 4. Het verzamelen van planten, dieren of andere voorwerpen uit het milieu kan leiden tot het verlies van onvervangbare elementen.
 5. Degenen die verantwoordelijk zijn voor deze beschermde natuurgebieden zullen je dankbaar zijn als je eventuele incidenten, die je onderweg hebt gezien, bij ze meldt.. Hiervoor kuntje je wenden tot:

  Área de Medio Ambiente del Cabildo Insular de Tenerife

 6. Wij herinneren je eraan dat de natuur op dit eiland net zo bijzonder als onvoorspelbaar is. Probeer hier dan ook op een verantwoordelijke en voorzichtige manier mee om te gaan; Wees voorzichtig in natuurgebieden en vergeet niet dat het risico op ongevallen altijd aanwezig is.
 7. Respecteer waarschuwingen.
 8. Raadpleeg de weersvoorspellingen , zodat je onderweg niet verrast wordt door slechte weersomstandigheden.
 9. Draag kleding en schoenen die geschikt zijn om te wandelen en vergeet niet je mobiele telefoon in je rugzak te stoppen. Neem verder zonnebrandcrème mee, een hoed, een jas, regenjas, voldoende water en voedsel.
 10. Informeer je familie of vrienden over de route die je gaat doen en houd rekening met de uren daglicht die je nodig hebt voor je wandeltocht.