PR-TF 35 La Caldera - Mamio - La Caldera

Technische informatie

LET OP! pad afgesloten. Doorgang verboden.

  Routebeschrijving

  Deze ronde route begint en eindigt op de parkeerplaats van het recreatieterrein van La Caldera. Vanaf hier gaat de route deels over de brede en licht hellende bosweg van Mamio. Dit stuk valt samen met de GR-131 en met de fiets- en ruiterroute BC Nr.1 tot aan het gebouw dat bekend is als "Casa del Agua". Vanaf hier gaat de route verder naar links en daalt hij af naar het centrum van Mamio, door een landschap van boerderijen en tuinderijen. Daarna gaat het langs het ravijn van Los Llanos omhoog in de richting van de hoofdweg en na het passeren van het milieu-centrum Aguamansa, gaan we opnieuw het bos in om de terugweg te aanvaarden naar het recreatieterrein van La Caldera.

  Hoogteprofiel

  Altimetría PR-TF 35 La Caldera - Mamio - La Caldera 

  Check voor de zekerheid van tevoren wat de staat is van het pad.

  De verantwoordelijke beheerder van de route zal waarschuwen wanneer het betreden van het pad wordt afgeraden vanwege ongunstige weersomstandigheden, onderbrekingen of afgesloten doorgangen.

  logo-fress.pngBel bij nood alarmnummer 112.
  Download FRESS 112. Beschikbaar voor iOS en Android

Het weer vandaag
Maximum: 25º
Minimum: 21º
Orotava (La). Thin high cloud on Sunday morning. As the hours pass by it will be good weather. Temperatures will remain unchanged.
Onthoud: Preventie, informatie en kennis zijn belangrijk in het voorkomen van grote fouten.
lees meer lees minder
 1. Wandel altijd in gezelschap van iemand en alleen over de gemarkeerde paden en respecteer het leven, de privacy en de eigendommen van de inwoners van dit gebied.
 2. Als je niet te veel lawaai maakt krijg je veel meer mee van het leven in de natuur.
 3. Laat geen afval achter, ook geen organisch afval. je draagt zo bij aan het in stand houden van de schoonheid van het gebied en voorkomt vervuiling. Pas op met sigarettenpeuken.
 4. Het verzamelen van planten, dieren of andere voorwerpen uit het milieu kan leiden tot het verlies van onvervangbare elementen.
 5. Degenen die verantwoordelijk zijn voor deze beschermde natuurgebieden zullen je dankbaar zijn als je eventuele incidenten, die je onderweg hebt gezien, bij ze meldt.. Hiervoor kuntje je wenden tot:

  Área de Medio Ambiente del Cabildo Insular de Tenerife

 6. Wij herinneren je eraan dat de natuur op dit eiland net zo bijzonder als onvoorspelbaar is. Probeer hier dan ook op een verantwoordelijke en voorzichtige manier mee om te gaan; Wees voorzichtig in natuurgebieden en vergeet niet dat het risico op ongevallen altijd aanwezig is.
 7. Respecteer waarschuwingen.
 8. Raadpleeg de weersvoorspellingen , zodat je onderweg niet verrast wordt door slechte weersomstandigheden.
 9. Draag kleding en schoenen die geschikt zijn om te wandelen en vergeet niet je mobiele telefoon in je rugzak te stoppen. Neem verder zonnebrandcrème mee, een hoed, een jas, regenjas, voldoende water en voedsel.
 10. Informeer je familie of vrienden over de route die je gaat doen en houd rekening met de uren daglicht die je nodig hebt voor je wandeltocht.