Canarias.com - Transfers

Transfer-experts op Tenerife

Canarias.com biedt alle mogelijke diensten voor transfers naar speciale evenementen of voor privé-excursies op Tenerife.

We beschikken over een vloot van luxe auto's van de meest prestigieuze merken, limousines en minibussen. Wij bieden bovendien de garantie van meer dan tien jaar ervaring in de sector en het grootste commerciële en logistieke netwerk van Tenerife.Canarias.com is zonder twijfel de meest comfortabele oplossing voor transfers van en naar de luchthaven voor de meest veeleisende klanten.

Voor onze diensten wordt uiteraard gebruik gemaakt van auto's van de hoogste klasse. Zo beschikken wij over limousines Lincoln 70 Gotham, de Jaguar XJ8 L Executive en diverse Mercedessen, altijd bestuurd door gespecialiseerde chauffeurs.

Canarias.com biedt voor grotere groepen tevens transferdiensten met comfortabele en moderne minibussen met alle nodige voorzieningen, om de transfer naar het hotel, zowel vanaf luchthaven Tenerife Norte-Los Rodeos als vanaf luchthaven Tenerife Sur-Reina Sofia, zo aangenaam mogelijk te maken. U kunt een Mercedes Viano huren, voor 6 personen, een Mercedes Premium voor 9, of een Mercedes Sirius voor 15 inzittenden. Ongetwijfeld de beste manier om grotere groepen reizigers zonder problemen van de luchthaven naar hun bestemming op het eiland en weer terug te brengen.

U wordt stipt bij aankomst van uw vlucht opgewacht door onze chauffeur bij de passagiersuitgang van de terminal. Alle gemak is verzekerd.

Het inhuren van onze luchthaventransferdiensten betekent niet alleen het comfort en de zekerheid van een onmiddellijke beschikbaarheid van een luxewagen of een ruime limousine bij aankomst op de luchthaven, maar ook de geruststelling dat u zich bij aankomst op het eiland nergens zorgen over hoeft te maken. Een manier om te genieten van het landschap zonder zelf achter het stuur te hoeven zitten en te kunnen beschikken over al het comfort en alle rust die het eiland te bieden heeft vanaf het moment dat je voet aan de grond zet.

Adres
TRANSFERS CANARIAS.COM
Avenida de las Américas, 7 Local 26 - Centro comercial Américas Plaza 38660 ARONA