E-CARS

E-CARS is de eerste aanbieder op de Canarische Eilanden van 100% elektrische huurauto’s. Het bedrijf biedt zijn klanten twee mogelijkheden, afhankelijk van hun voorkeuren:

-ECO URBAN DRIVE ERVARING: Hiermee geniet u van een 100% ECO-ervaring aan het stuur van een Renault Twizy Urban, waarmee u Santa Cruz de Tenerife en La Laguna (UNESCO-werelderfgoedstad) kunt ontdekken. Een tablet met GPS en een exclusief voor E-auto's ontwikkelde app voert de gebruiker langs 10 speciaal ontworpen routes door deze steden, met meer dan 100 bezienswaardigheden om te bezoeken. De auto's, geschikt voor elk type stedelijke en interstedelijke trajecten, zijn all-risk verzekerd.

-ECO URBAN DRIVE ROUTES: Een ervaring speciaal bedoeld voor groepen toeristen die in ECO-mode willen kennismaken met de pracht van de steden Santa Cruz en La Laguna, achter het stuur van een duurzame auto. In dit geval wordt de groep gereden door een professionele medewerker, die uitleg zal geven over alle bezochte plekken. Een unieke ervaring.

Adres
COMAUTO RENT A CAR
C/ Ibaute, 28 - Acorán - Santa Cruz de Tenerife 38111 SANTA CRUZ DE TENERIFE
Fax.: 0034 922 10 80 21