LG Canarias Tours

Uw vertrouwde DMC!

LG Canarias Tours is gevestigd in La Guancha, in het noorden van Tenerife. Het bedrijf voorziet in de behoeften van de meest veeleisende professionals uit de MICE-sector en kan intussen bogen op meer dan 25 jaar ervaring in de toeristische sector. LG Canarias Tours staat klaar om INKOMENDE toeristen van dienst te zijn. Ze zijn gespecialiseerd in de organisatie van evenementen of incentivereizen voor particulieren of groepen.

Sinds 1995 organiseren ze evenementen voor prestigieuze Europese en Noord-Amerikaanse ondernemingen, zoals PFIZER, ROCHE, BP, SANOFI, NESTLE, MILUPA, RATP, AXA, AEROSPATIALE, AIRBUS, MARINE FRANCAISE, enz.

Is je onderneming van plan om haar jaarlijkse vergadering, seminar, congres of privé-evenement te organiseren, aarzel dan niet om een offerte aan te vragen. LG Canarias Tours heeft met zijn vertrouwde partners debeste tarieven kunnen onderhandelen voor zijn klanten. Die vertrouwde partners zijn bijvoorbeeld aanbieders van toeristische diensten, touringcars, gidsen, restaurants en unieke evenementenlocaties met wie ze al jaren nauw samenwerken. ​

Diensten

- ​​Hotels en accommodaties in het algemeen

- ​​Bussen

- ​​Bijstand

- ​​Gidsen

- ​​Excursies

Adres
LA GUANCHA CANARIAS TOURS
Centro Comercial Las Ferias, 2 - Avda. H. Sinforiano 38440 LA GUANCHA