White Tenerife

White Tenerife biedt u een activiteit aan boord van een van hun exclusieve boten, uitgerust voor comfortabel en veilig zeilen, hetzij in geprogrammeerde modus of als privé charter: walvissen kijken, zwemmen in kristalhelder water, snorkelen, ontspannen op het dek, de zee onder uw voeten voelen, aperitief of maaltijd aan boord, zeilen langs de zuidkust van het eiland, ... een unieke ervaring voor uw vakantie op Tenerife.

Het bedrijf heeft een verscheidenheid aan boten voor elke gelegenheid, een volledig open en ruime eco-catamaran uitgerust met zonnepanelen, een charmante en thematische chill-out catamaran, exclusieve zeilboten van grote lengte en zeer zeewaardig, een snelle motorboot voor andere emoties, een comfortabel monohull jacht, u kiest het type boot en de ervaring die u wilt genieten, de rest is aan ons. De ervaren bemanningen zorgen voor alles wat u nodig heeft. Het zijn zeelui met een onmiskenbare passie voor wat ze doen.

Het bedrijf leeft duurzaamheid in zijn activiteiten als een garantie voor het heden en de toekomst. Zij zet zich dag na dag in voor de bescherming van de natuurlijke omgeving waarin zij werken, de strook Teno-Rasca in het zuiden van het eiland Tenerife, die het hele jaar door een walvisreservaat is, voor iedereen, nu en in de toekomst. Dit is hun inzet voor het milieu.

De catering aan boord is bijzonder opmerkelijk. Zij volgen het Km0-beleid, wat betekent dat alle aangeboden producten zoveel mogelijk van lokale oorsprong zijn.

www.whitetenerife.com

Diensten
  • Geplande walvisexcursies.
  • Privé charters op een van onze boten.
  • Excursies naar andere eilanden van de Canarische archipel.
  • Nautische evenementen (teambuilding, bedrijfszeilen, incentives, fotosessies, productpresentaties, proeverijen,...).
  • Zeevaartschool.
  • Ontwerp en programmering van nautische activiteiten.
Adres
WHITE TENERIFE
Marina Puerto Colón - Pantalán 8 38508 ADEJE