Apnea Academy West Europe

Het concept van Apneu Academy stamt uit 1994, en is afkomstig van de voormalige wereldkampioen vrijduiken Umberto Pelizzari. De sport werd in Spanje, op Tenerife, geïntroduceerd door Paco Gonzalez Castro (deelnemer aan de wereldkampioenschappen vrijduiken 1999 en 2010). De school is de vijfde en jongste duikschool van Umberto Pelizzari. In de faciliteiten van Apnea Academy West Europa is ook de gemeentelijke watersportschool van Adeje ondergebracht.

Wat de school met name onderscheidt en in zekere zin exclusief maakt is de persoonlijke aanpak in kleine groepen. Het centrum beschikt over meerdere boten, zodat de klant kan kiezen welke het best past bij zijn behoeften. Er kan gekozen worden uit zeilboten, catamarans, RIB-s van verschillende afmetingen (6,50 en 7,05 meter lang) of de Opera60 boot, van 20 meter lang, waarvan er wereldwijd niet meer dan 10 rondvaren en die zich onderscheiden door de kenmerkende minimalistische stijl en luxe.

Diensten

• Cursussen vrijduiken op zes verschillende niveaus worden aangeboden door Apneu Academy Internacional. Alle materiaal is inbegrepen, ook de boottochtjes, de training bij Tenerife Top Training, enz.

• Duikcursussen voor alle niveaus en duiktrips naar duikgebieden die uniek zijn in heel Europa

• Cursussen onderwaterfotografie

Adres
CENTRO DE ACTIVIDADES ACUATICAS-APNEA ACADEMY WEST EUROPE
C/ Las Artes, s/n - Pabellón Deportivo La Caleta 38679 ADEJE