...EN LA GLORIA - Reisagentschappen - Tenerife

...En La Gloria

En-la-gloria
cerrar
Pagina via e-mail versturen
Completa el captcha

Het reisbureau '....En la Gloria', heeft meer dan 20 jaar ervaring in de gezondheidssector. Het werk van dit agentschap is gericht op het creëren van complete en op maat gemaakte reispakketten voor nationale en buitenlandse patiënten die naar Spanje komen om hun medische-chirurgische behandelingen uit te voeren met de hulp van de beste specialisten en in de beste gezondheidscentra of die een niet-invasief gezondheidsprogramma willen uitvoeren om hun kwaliteit van leven te verbeteren. Het agentschap heeft de 'método 360' ( '360 methode') waarmee het biedt patiënten alles met betrekking tot hun reis en verblijf, dat wil zeggen vluchten, transfers, verblijf in de beste hotels, vertalers, medische hulp van de beste professionals, enz. De fundamentele doelstelling van '.... En la Gloria' is het verzorgen van patiënten vanaf hun oorsprong tot aan hun terugkeer naar hun bestemming en er tegelijkertijd voor te zorgen dat ze genieten van alle comfort en aandacht die ze verdienen tijdens het ondergaan van hun gezondheids- of wellnessbehandeling in Spanje.

Diensten

1. PAKKETTEN VAN MEDISCHE BEHANDELINGEN/INTERVENTIES IN DE BESTE KLINIEKEN IN SPANJE

2. LOGISTIEKE ORGANISATIE VAN VERZOEKEN OM CONSULTATIE EN MEDISCHE INTERVENTIE (VLUCHTEN, HOTELS, TRANSFERS, THUISVERPLEEGKUNDIGE, TOLK, PERSOONLIJKE ASSISTENT, ENZ.)

3. ALLERLEI AARD, IN HET BIJZONDER MET BETREKKING TOT GEZONDHEID EN MUIZEN.

4. BEHEER VAN HET WELZIJN VAN BEDRIJVEN. HET ADVISEREN VAN BEDRIJVEN OVER HET WELZIJN VAN BEDRIJVEN EN DE VOORDELEN VAN MONITORING, EVENALS HET IMPLEMENTEREN VAN PROGRAMMA'S VOOR MANAGERS EN WERKNEMERS.

5. ORGANISATIE VAN GESPREKKEN EN ERVARINGEN OP HET GEBIED VAN GEZONDHEID EN WELZIJN.

cerrar
Hoe kom je in:

...En La Gloria

In Google Maps openen
Contact

...En La Gloria