DIVERTOUR VIAJES - Bedrijven die excursies organiseren - Tenerife

Divertour Viajes

Toerorganisator op Tenerife
Viajes Divertour
cerrar
Pagina via e-mail versturen
Completa el captcha

Reisbureau sinds 1995, in het centrum van Puerto de la Cruz. Het bureau onderscheidt zich door individuele aandacht voor de klant en door een team van hooggekwalificeerde en ervaren professionele medewerkers.

Het ondersteunt bovendien ook al jarenlang het inkomende toerisme in opdracht van nationale en internationale touroperators. Het serviceaanbod omvat transfers, hotels, excursies, luchthavenpendels, autoverhuur, VIP-auto's met chauffeur, kaartverkoop voor themaparken en allerlei aanvullende recreatieve activiteiten op de eilanden.

Bovendien is de onderneming gespecialiseerd in het organiseren van incentivereizen en congressen. Het bureau is erkend door de IATA en RENFE, is lid van de Vereniging van reisbureaus van Tenerife, van Turismo de Tenerife en van Puerto de la Cruz Xperience.

Bij Divertour Viajes staat de tevredenheid van de klant centraal. De kwaliteit van de uitgebreide en persoonlijk op maat gesneden dienstverlening en een constante innovatie is altijd gegarandeerd.

Op onze website www.viajesdivertour.com vind je ons complete aanbod van excursies, tours en activiteiten, met de nodige kanalen voor veilig betalen.

Diensten

- Excursies, transfers, sightseeing, themaparken, ondersteuning

- Organisatie van groepsreizen en individuele reizen

- Cruise-specialisten.

- Boeken van vliegtickets, schepen, treinen, enz.

cerrar
Hoe kom je in:

Divertour Viajes

In Google Maps openen
Contact

Divertour Viajes

C/ Zamora, 13 38400 puerto de la cruz

Tel.:: 0034 922 38 69 60

Fax.: 0034 922 38 56 24