ARIKI TRAVEL - Bedrijven die excursies organiseren - Tenerife

Ariki Travel

Ariki-Travel
cerrar
Pagina via e-mail versturen
Completa el captcha

Het reisbureau Ariki Travel biedt de mogelijkheid om Teide op een originele manier te leren kennen: door middel van een wetenschappelijke en informatieve excursie die de bezoeker niet snel zal vergeten.

Tijdens de reis naar het Nationaal Park, de gidsen met audio ontworpen door experts op het gebied van vulkanen en toeristische professionals informeren over alles wat nodig is, zodat de gebruiker, eenmaal daar, alles kan begrijpen en genieten van alles wat zijn ogen zien. Het zijn korte en vermakelijke verhalen die informatie geven zonder overweldigend te worden.

Eenmaal in het Teide National Park, komt de eerste grote ervaring aan. Door middel van een virtual reality bril kunt u nadenken over de vorming van het universum en het zonnestelsel, de oorsprong van de aardse kern en vulkanen, het ontstaan en de evolutie van de Canarische Eilanden, de vorming van Tenerife,... tot het bereiken van het hoogtepunt van de derde grootste vulkaan ter wereld: de Teide.

Bezoek hun kanalen:

Diensten

​• Teide excursies zijn inclusief transfer, audiogidsen, virtual reality brillen (één voor elke persoon in de groep) en een begeleidende gids in het Spaans, Engels en Duits.

• Acht uur durende excursies met lunchpauze (niet inbegrepen in de prijs).

​• Organisatie van andere excursies op het schiereiland van wetenschappelijke en culturele thema's (vulkanen, dinosaurussen, mijnbouw, archeologie,...).

• Reserveringen op: www.arikitravel.com.

Contact

Ariki Travel

Carretera la Vera Baja, 9A 38428 san juan de la rambla

Tel.:: 0034 601 35 91 19

Multimediagalerij