TENERIFE BIKE TRAINING - Activiteitenbedrijven - Tenerife

Tenerife Bike Training

Tenerife Bike Training
cerrar
Pagina via e-mail versturen
Completa el captcha

Tenerife Bike Training (TBT) is een lokaal familiebedrijf, gerund door de broers Marco en Alberto Delgado.

Dankzij het feit dat het op Tenerife altijd goed weer is, heeft het bedrijf al meer dan vijf seizoenen achtereen wielersport-trainingsweken kunnen organiseren. Met trots kan TBT erop bogen dat er 500 fietsers uit een twaalftal landen bij hen getraind hebben, en dat er vele terugkomers onder hen zijn.

De gebroeders Delgado zijn zeer vertrouwd met het Tenerifse wegennet en hebben veel ervaring met wielersport- en Ironman-evenementen, zodat ze goed in staat zijn om perfect te voldoen aan de wensen van de meest veeleisende fietsers.

TBT biedt trainingskampen in de wintermaanden (van oktober t/m juni) voor elk type fietser, van amateurs tot semi-profs, zowel voor een eerste introductie in de wielerwereld als voor de voorbereiding voor een van de grote Europese wielerwedstrijden.

En altijd, aan het einde van elke tocht, staat "Mama Delgado" klaar om in haar typische Canarische woning de fietsers te ontvangen met een warme glimlach en de heerlijke geur van een ongeëvenaarde paella (uiteraard geheel in traditionele stijl gekookt).

cerrar
Hoe kom je in:

Tenerife Bike Training

In Google Maps openen
Contact

Tenerife Bike Training

CALLE GENERAL CASTAÑOS 11 38300 la orotava

Tel.:: 0034 653 39 57 75

Multimediagalerij