OCEAN BLUE TENERIFE - Activiteitenbedrijven - Tenerife

Ocean Blue Tenerife

Ocean Blue Tenerife
cerrar
Pagina via e-mail versturen
Completa el captcha

Ocean Blue Tenerife is gewijd aan de ecologische waarneming van verschillende mariene soorten en vogels. Tijdens hun excursies zullen de gebruikers ontdekken hoe walvisachtigen aan de kusten van de Canarische Eilanden leven in een beschermde omgeving en met respect voor de soort, terwijl ze de majestueuze Teide bekijken vanuit een ruimte tussen de vuurtoren van Rasca en Punta de Teno. Naast walvisachtigen is het mogelijk om schildpadden en zelfs zeevogels te spotten.

Uw boot, vertrouwd en rustig, is geschikt voor gehandicapten. Het heeft de kenmerkende "Blauwe Schip" (“Barco Azul”) vlag, geautoriseerd door het Ministerie van Toerisme van de regering van de Canarische Eilanden, en door het Ministerie van Milieu van Spanje voor de activiteit van walvissen kijken. Ze zijn ook lid van het Handvest voor duurzaam toerisme van Tenerife, dat een maximaal respect voor de leefomgeving van de dieren en de kwaliteit en professionaliteit van hun dienstverlening garandeert.

Het percentage waarnemingen van walvisachtigen ligt bijna 100% van het jaar op bijna elke dag van het jaar, wat ervoor zorgt dat u exemplaren van de lokale populaties van tuimelaars en grienden kunt zien. Voor de rest van de walvisachtigen is dit afhankelijk van de tijd van het jaar, omdat ze meer seizoensgebonden zijn.

Naast andere tips is het aan te raden om een zonnebrandmiddel, zonnebril en pillen mee te nemen voor duizeligheid. Ook een camera (of mobiel met camera), verrekijker om het zicht te vergroten of wat warme kleding voor het geval dat het nodig is om te allen tijde te beschermen tegen de bries op zee.

Diensten

1. Excursies van ecologische waarnemingen (walvisachtigen en vogels)

2. Privé-charter

3. Verjaardag

4. Vrijgezellenfeest

5. Snorkelen

cerrar
Hoe kom je in:

Ocean Blue Tenerife

In Google Maps openen
Contact

Ocean Blue Tenerife

Puerto Colón, Pantalán, 5 38631 arona

Tel.:: 0034 626 00 22 05

Multimediagalerij