CHARCO DE LA ARAÑA - Zwembaden en zwemvijvers - Tenerife

Charco de la Araña

Charco de la Araña
cerrar
Pagina via e-mail versturen
Completa el captcha

Als je een speciale plek zoekt om één te worden met de natuur, moet je naar het meertje La Araña gaan. Het is een natuurlijk zwembad dat verschijnt bij eb en in zee verdwijnt bij vloed. Het is een ideale plek om in het kristalheldere water te duiken, vooral als je je snorkel bij je hebt.

Dit zwembad bevindt zich bij het gelijknamige strand, dicht bij het toeristische complex van de gemeentelijke zwembaden. De omgeving is erg aangenaam en nodigt uit tot sportbeoefening aan zee.

Je kunt er genieten van het kliffenlandschap Acantilados de la Culata, terwijl de zeevogels over de golven suizen. Bovendien vind je naast het pad het indrukwekkende natuurlijke skelet van een Noordse vinvis (Balaenoptera borealis borealis). Deze natuurlijke sculptuur is een tribuut aan de walvisachtigen en nodigt uit tot nadenken over de relatie tussen mens en zee.

cerrar
Hoe kom je in:

Charco de la Araña

Carretera El Puertito, 43-39, 38479 Los Silos, Santa Cruz de Tenerife

In Google Maps openen
Llovizna pasajera
Vandaag > Máx: 28° Min: 23°
Los Silos. Chispeará débil e intermitentemente la mañana del domingo. Por la tarde los cielos estarán parcialmente cubiertos, y por la noche habrá gran número de nubes. Temperaturas sin cambios.
Volgende dagen
Contact

Charco de la Araña

Carretera El Puertito, 43-39, 38479 Los Silos, Santa Cruz de Tenerife