Meifeesten Los Realejos 2023

02 mei 2023
03 mei 2023

Los Realejos maakt zich, zoals gebruikelijk, op voor de populaire meifeesten. In 2023 houdt de communicatieprofessional Raúl Arencibia de openingstoespraak met een eerbetoon aan de plaatselijke folkloristische traditie. Dit evenement vindt plaats op het hoofdpodium van deze feesten op de Plaza Viera y Clavijo in Realejo Alto, in de vorm van een openingsgala met een eerbetoon aan de plaatselijke folkloristische traditie.

Naast de volkstraditie zijn er ook spectaculaire vuurwerkshows: op 2 mei is er de Ruta de las Cruces (Route langs de kruizen) (Cruz Santa) en op 3 mei de Ruta de las Cruces en de vuurwerkshow Santa Cruz (Pico de la montaña de Los Frailes).

Tijdens de festiviteiten kunnen bezoekers een kijkje nemen bij de vele tentoonstellingen, theaterproducties en concerten om het goede leven vol emoties en mooie momenten te vieren. De Heilige Madero, San isidro, Santa María de la Cabeza, de Heilige Maagd van los Remedios, feestgangers, bedevaartgangers en vuurwerkaanstekers zijn van de partij.

Adres
Meifeesten Los Realejos 2023