De nieuwe show van Omayra Cazorla - Malcriá

22 februari 2019
22 februari 2019

Première van Omayra Cazorla's nieuwe show Malcriá, ofwel “Verwend”. De 30-jarige Grancanarische humoriste Omayra Cazorla gooit alles eruit. Haar video's vol scherpe knipogen en sociale verontwaardiging zijn in Spanje viraal geworden, met meer dan 135.000 followers op haar Facebookprofiel. 

De maatschappelijk werkster, actrice en standup comedian definieert zichzelf als "feministe van het woord en conferencier van het vlees". Zij schrijft haar eigen monologen over alledaagse dingen, de gewone handelingen en situaties die zich onder de mensen voordoen.

Pure energie in beweging, met veel intensiteit en passie. De cabaretier brengt, geheel in haar eigen groteske en natuurlijke stijl, een nieuwe show met een wervelstroom van persoonlijke situaties waarnaar we door haar bril mee kunnen kijken en die de meest hilarische ontknopingen hebben. Alles blijkt anders dan het lijkt en alles is erop gericht om ons overal om te laten lachten en om ons verder te laten kijken dan alle beperkingen die we onszelf hebben opgelegd. Een voorstelling met het lef om vanuit de humor de grenzen van alle bijgebrachte goede manieren te doorbreken. Een show die ons de realiteit toont van doorleefde situaties, zonder de opsmuk en schmink waaraan we gewend zijn. Over het respect voor de slechte manieren en de hypocrisie van de goede.

En jij, zou jij jezelf definiëren als goed gemanierd, of eerder als verwend?

  • Wanneer: 22 februari om 20.30 u.

  • Waar: Auditorio Infanta Leonor, Arona

  • Kaartverkoop: www.tomaticket.es
Adres
De nieuwe show van Omayra Cazorla - Malcriá
Auditorio Infanta Leonor
Avenida Juan Carlos I, 20B
Los Cristianos. 38650 Arona