ARN Culture & Business Pride 2023

23 juli 2023
28 juli 2023

Santa Cruz de Tenerife zal in 2023 gastheer zijn voor de zesde editie van dit festival, dat als doel heeft om de hoofdstad van het eiland te veranderen in een van de toekomstige LGTBIQ+ cultuur- en zakencentra. Onder de locaties waar het programma plaatsvindt zijn onder andere het Auditorium van Tenerife, Guimerá Theater, Museum voor Schone Kunsten en CajaCanarias Culturele Ruimte.

Culture and Business Pride is een festival dat seksuele diversiteit dichterbij brengt en toegankelijk maakt voor iedereen, vanuit een educatief en modern oogpunt en dat het geweldige werk beloont dat is ontwikkeld door illustere mensen van het LGTBIQ+ collectief wereldwijd. Het evenement is gestructureerd in verschillende gebieden, elk met het doel om het bewustzijn te vergroten, te onderwijzen, aan te vullen, te vieren en de bijdragen te delen die het collectief heeft geleverd op verschillende culturele, sociale en zakelijke gebieden.

Op het programma staan concerten, conferenties en de Alan Turing LGTBIQ+ Awards, prijzen die het werk erkennen van nationale en internationale persoonlijkheden die hebben bijgedragen aan de strijd voor gelijkheid en zichtbaarheid van het LGTBIQ+ collectief.

 

 

Adres
ARN Culture & Business Pride 2023
Santa Cruz de Tenerife