Apartamentos Punta Mar

De appartementen liggen direct aan zee in het kleine vissersdorpje Punta del Hidalgo (La Laguna) en hebben alles voor de perfecte vakantie: zeelucht, een natuurzwembad op slechts vijf minuten loopafstand, een fantastische boulevard om over te wandelen, joggen of gewoon lekker te zitten en uit te kijken over de oceaan, evenals typische restaurants (gespecialiseerd in verse vis) op een steenworp afstand van het appartement. Punta del Hidalgo beschikt over verschillende routes voor de wandelliefhebber door de bergen van het Macizo de Anaga.

In het complex vindt u twee soorten appartementen:

Appartement A. Elke unit beschikt over een oppervlak van 80 vierkante meter, verdeeld over twee met elkaar verbonden slaapkamers, een zeer compleet uitgeruste keuken, een grote badkamer met douche en bidet, wasmachine en een ruime woon-eetkamer. Vanaf het grote terras met tafel, stoelen en twee ligstoelen hebt u een spectaculair uitzicht.

Appartement B. Deze units hebben een oppervlak van ca. 56 vierkante meter, verdeeld over een slaapkamer, een zeer compleet uitgeruste woonkeuken met een gezellige bank om televisie te kijken en uit te rusten, wasmachine en een badkamer met douche en bidet. Het zeezicht vanaf het terras is werkelijk fantastisch.

De zogenaamde 'suite' is een extra appartement met een eigen slaapkamer en badkamer dat kan worden gereserveerd in combinatie met een van de twee appartementen (als klanten bijvoorbeeld met vrienden komen en graag een bepaalde mate van intimiteit houden).