CASA BALBINA HERNÁNDEZ - Vakantiewoningen - Tenerife

Casa Balbina Hernández

Casa-Balbina-Hernandez
cerrar
Pagina via e-mail versturen
Completa el captcha

Spectaculair huis met uitgesproken statige Canarische architectuur uit het begin van de twintigste eeuw, gebouwd tussen de feestmuren en gelegen in het centrale gedeelte van Los Realejos, in het noorden van Tenerife.

Het is gelegen in het hart van het commerciële gebied van San Agustín, Los Realejos, en slechts 5 minuten van de toeristische stad Puerto de la Cruz.

De gevel bestaat uit grote balkondeuren die de binnenruimtes veel lichtinval geven, met balkons die beschermd worden door gesierde smeedijzeren balustrades. Het gebouw heeft een perceel oppervlakte van 292 vierkante meter, waarop 745 vierkante meter is gebouwd.

Alle kamers hebben direct daglicht naar de hoofdstraat waar de woning zich bevindt, volledig uitgerust: flatscreen televisie (met TdT kanalen en internationale satelliet), woonkamer, kantoor en bibliotheek, badkamer en douche, elegante eetkamer en uitgeruste keuken, binnenterras en bijkeuken. De vloeren zijn voorzien van houten planken en de tegels zijn origineel met de hand versierd. Daarnaast is ook het timmerwerk van deuren en ramen origineel uit die tijd.

Het was oorspronkelijk opgenomen als een Cultureel Goed van Cultureel Belang met de categorie van een monument en huisvestte oorspronkelijk een textielmagazijn van William Whiteley Ltd., een Engelse zakenman uit de late 19e en vroege 20e eeuw met groot commercieel succes.

Casa Balbina is van alle gemakken voorzien om een onvergetelijk verblijf op Tenerife te maken. Traditie, cultureel erfgoed en elegantie om van het verschil te genieten, jezelf een gril te geven en in de eerste persoon een unieke ervaring te beleven.

​​
cerrar
Hoe kom je in:

Casa Balbina Hernández

In Google Maps openen
Contact

Casa Balbina Hernández

C/ San Agustín, 72 38410 los realejos

Tel.:: 0034 610 26 17 83

Multimediagalerij